Mikael R. Ryelund (Producer, Director & Editor)
Projekter

PROJEKTER

CORPORATE: CITITES CHANGING DIABETES

Global kampagnefilm instrueret og klippet for Novo Nordisk FilmSolutions.


"Nearly two-thirds of all people with diabetes live in cities. It's an emergency in slow motion. But urban diabetes is not inevitable. If we work together, we can create cities which help us live more healthy lives."

TRAILER: OPERATION X - DOMINOS PIZZA

Promotion Producer på trailer for TV 2 Danmark.


"Dominos sælger pizzaer for millioner af kroner til danskerne, og de har et mål om at få 100 butikker over hele landet. Men nu fortæller tidligere medarbejdere, at der i kædens restauranter bliver fusket med holdbarhedsdatoer, så gammel mad havner på pizzaerne fremfor i skraldespanden. Morten Spiegelhauer undersøger og spørgsmålet er, om der er noget, myndighederne overser."

DOKUMENTAR: PRISEN FOR ET BARN

Klipper på dokumentarfilm produceret af TV 2 Danmark.


"I efteråret 2017 kom det frem, at et barnløst par fra Danmark havde købt en baby for 5.500 kroner af en polsk kvinde. Men var sagen et enkeltstående tilfælde, eller foregår handel med børn i Europa i 2018 i et større omfang? Og hvordan køber man et barn som barnløst par?"

CORPORATE: LEADING LIGHTS

Instruktør, videograf og klipper på en række corporate dokumentarfilm optaget i England, Mexico, Kina, Beirut, USA og Danmark produceret af Novo Nordisk FilmSolutions.


"I LEADING LIGHTS filmserien forklarer byplanlæggere, økonomer, sundhedspersonale og byeksperter fra deres perspektiv hvordan urbanisering og urban diabetes påvirker byboerne og hvad man kan gøre for at undgå påvirkningerne."

REKLAME: STELTON

Producer og klipper på reklamefilmen STELTON - GODT DESIGN SLÅR ALT. produceret af Sanzaboe Production A/S.

ANIMATION: TERKEL I KNIBE

Klipper på biograffilmen produceret af A-Film.

MUSIKVIDEO: SPARKLING 'FRACTIONS'

Pro Bono klipper på musikvideoen til 'Fractions' fra det nye album Felonious by Sparkling.


OFFICIEL FACEBOOK SIDE

www.facebook.com/sparklingtheband

TIDLIGERE PROJEKTER